Jan van de Wassenberg † 19 februari 2021

25 februari 2021 7:15

Op vrijdag 19 februari jl. is Jan van de Wassenberg op 61-jarige leeftijd overleden. Jan was reeds 53 jaar lid van BOC.

Hij voetbalde in de selectie als tweede elftalspeler. Daarna was de linkspoot actief in het derde en vierde elftal. Daar speelde hij ruim tien jaar in een echt vriendenteam met veel plezier. Als je meer dan een halve eeuw lid bent van een vereniging, ben je zeker een bekend gezicht binnen de club. Gepaste bescheidenheid sierde hem. Tevens was hij vele jaren jeugdleider, voornamelijk bij de B-junioren. Sympathie, inzet en enthousiasme waren bepalend voor in zijn lange voetballoopbaan.

Hij dwong veel respect af met zijn positieve instelling, waarbij hij zich altijd richtte op dat wat nog mogelijk was, ondanks de zware fysieke uitdagingen, die hij de laatste jaren het hoofd moest bieden.

We betreuren zijn heengaan. Opnieuw verliest onze roodwittenclub een échte Bocman, acterend op de achtergrond, maar steeds met een kenmerkende gedrevenheid en betrokkenheid.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Willy-Anne, zijn kinderen, kleinkinderen, zijn naaste familie en vrienden, die we heel veel sterkte wensen bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens de BOC-familie en het bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!