Donderdag 13 mei: sportpark gesloten

Gisteren, 11 mei 18:30  Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) vinden er geen activiteiten plaats en is het sportpark gesloten.

Inloopzaterdagen BOC

10 mei 20:15  Ook dit jaar organiseert BOC een aantal ‘inloopzaterdagen’. Op deze dagen bieden wij leuke voetbalactiviteiten aan voor leden én niet leden tot en met 15 jaar.meer »

Sponsor van de week: Kliniek voor Mondzorg Boxtel

6 mei 19:30  Sinds 1993 is tandartspraktijk Kaboord gevestigd te Boxtel. Als kleine praktijk begonnen en uitgegroeid tot een multidisciplinaire praktijk, genaamd Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel vindt u alle disciplines onder één dak. Kijk voor meer informatie op de website (https://mondzorgboxtel.nl/) van Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Kliniek voor Mondzorg Boxtel is al vele jaren aan onze vereniging verbonden als sponsor. RKSV Boxtel bedankt Kliniek voor Mondzorg Boxtel voor de fijne samenwerking! meer »

Cursus jeugdtrainer

4 mei 19:00  Ambities om een jeugdteam te trainen? Binnen RKSV Boxtel bieden wij de mogelijkheid om een cursus te doen tot jeugdtrainer "UEFA C Youth".meer »

Beste voetbalvrienden- en vriendinnen,

28 april 20:00  Hier volgen wat belangrijke mededelingen: meer »

GRAAG AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:

26 april 20:00  Bij interne controle blijkt dat wijzigingen in adres, emailgegevens, telefoonnummers en bankrekeningnummers onvoldoende worden gecommuniceerd met de vereniging.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!