Mannen, 1, 4e klasse G

15 oktober 2017 14:30

Onbekend

Acht  - Boxtel (1-1)

Op een zonnig sportpark de Leeuwenkuil startten beide ploegen in een rustig tempo. Acht had in de beginfase veelal de bal, Boxtel was afwachtend. In de 6e minuut kwam de linksback van Acht op en gaf een voorzet. Deze werd door de spits van Acht over gekopt. Boxtel kreeg in de 9e minuut de eerste kans. Robin van de Laak werd in de diepte weg gestuurd, hij speelde Daniel Mensah aan en deze vervolgens Mike van den Biggelaar. Zijn inzet werd gekeerd door de keeper van Acht. 4 minuten later weer hetzelfde concept. Van de Laak werd op links aangespeeld. Hij gaf de bal voor op Mensah, die de bal net schampte en de bal verdween aan de verkeerde kant van de paal.  In deze periode was Boxtel vooral gevaarlijk op de flanken echter de voorzetten misten precisie dan wel de spitsen konden niet bereikt worden.

Dan ineens in de 22ste minuut werd een diepe bal van Acht, dwars door het midden, gespeeld op Shentley Mathilde. Boxtel-goalie Tommy Verhagen stond voor zijn goal, en Mathilde lobte de bal over hem heen, 1-0. Dan ineens floot de scheidsrechter, een drinkpauze werd ingelast en dat op 15 oktober met 25 graden. Iedereen genoot van de zomerse taferelen.

Daarna pakte Boxtel het goed op. Mark van de Westelaken stuurde Bounin weg op rechts. Zijn voorzet werd niet op de juiste waarde ingeschat door de spitsen en de keeper pakte de bal eenvoudig. Weer was het van de Westelaken die Bounin weg stuurde na een slim genomen vrije trap. Nu ging de voorzet naar de 2e paal, maar ook met deze kans werd te weinig gedaan. Boxtel hield er een ingooi aan over en de bal werd er opnieuw ingebracht. De keeper kwam uit en nam daarbij enkele spelers mee. Bij deze actie bleef een speler van Acht op de grond liggen. Hij bleek een scheurtje in zijn wenkbrauw te hebben. In de 40ste minuut was het weer Acht die een kans kreeg. Een voorzet van links werd ingekopt en Verhagen kon met een hand de redding brengen.

Boxtel kwam ongewijzigd uit de rust en startte direct voortvarend. Eerst een verkeerde terugspeelbal van Acht die door van de Laak werd opgepikt en zijn schot ging in het zijnet. Twee minuten later was het dan wel raak. Hayke van Heesch speelde van de Laak in de 16 meter aan en hij bracht de 1-1 op het scorebord

In de 53ste minuut werd er een overtreding gemaakt op een speler van Acht. De vrije trap werd over de verdediging gelegd en de spits van Acht schoot de bal binnen. Echter werd deze afgekeurd voor buitenspel. Boxtel probeerde de spitsen sneller aan te spelen. Een uittrap van Verhagen werd door een verdediger van Acht verkeerd geraakt en de bal belandde voor de voeten van Van de Laak. Hij probeerde de bal te lobben, echter zeilde de bal over de goal. Beide ploegen hadden behoorlijk last van het warme en dat is ook te zien aan het spel. In deze periode gebeurde er amper iets

In de 83ste minuut dacht Boxtel op voorsprong te komen door een goal van Mike van den Biggelaar maar ook deze goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Dit was ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd en deze eindigde in een gelijkspel.