Privacyverklaring

Privacyverklaring
Dit is de privacyverklaring van v.v. RKSV Boxtel, gevestigd aan de Aanloop 29, 5283 TW te Boxtel, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer V40215961.

Bewust of onbewust delen clubleden persoonsgegevens met v.v. RKSV Boxtel. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens van leden. Daarom hebben wij in dit statement uiteengezet hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten de leden hebben. Zijn er vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@rksvboxtel.nl.

In onderstaande tabel kan snel en eenvoudig gezien worden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoons-gegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

Onderzoeken of u lid kan worden en het uitvoeren van de lidmaatschaps-overeenkomst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt, worden uw gegevens zo snel als mogelijk binnen 6 maanden verwijderd.

NVT

Administratie

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot twee jaar daarna. Aanvullend zeven jaar in de financiële administratie.

  • Leden-administrateur
  • Accountant
  • Belastingdienst
  • KNVB

Versturen digitale berichten waaronder nieuwsbrief

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

Zolang als lidmaatschap geldt.

e-marketingtools

Om informatie te delen met leden en geïnteresseerden op de website van v.v. RKSV Boxtel

  • Voornaam
  • Achternaam

 

 

 

Website-beheerder

Om onze digitale dienstverlening te verbeteren

Cookies (zie voor meer info de alinea (Cookies)

 

Iedere keer dat onze website bezocht wordt houden wij het aantal bezoekers bij, maar geen IP-gegevens.

Website-beheerder

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat de bezoeker ingelogd kan blijven op een website. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites door bezoekers worden bekeken.

Toestemming is hiervoor niet nodig omdat het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreffen, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de Privacy Verordening.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder toestemming verstrekt v.v. RKSV Boxtel alleen persoonsgegevens aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die v.v. RKSV Boxtel met het lid/de leden heeft, tenzij v.v. RKSV Boxtel wettelijk verplicht is om persoonsgegevens te verstrekken aan derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
De leden hebben het recht v.v. RKSV Boxtel te verzoeken om inzage in hun persoonsgegevens (tenzij v.v. RKSV Boxtel op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om de gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. Bij een dergelijk verzoek moet de verzoeker zich identificeren.

Indien gewenst wordt dat de gegevens verwijderd worden, zal v.v. RKSV Boxtel deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van v.v. RKSV Boxtel hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
V.v. RKSV Boxtel treft passende maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Indien een minderjarige zich wenst te registreren dient hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd overlegd te worden.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van v.v. RKSV Boxtel. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. v.v. RKSV Boxtel raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacybeleid
V.v. RKSV Boxtel past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen. v.v. RKSV Boxtel raadt de leden dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal v.v. RKSV Boxtel er alles aan doen de leden per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van persoonsgegevens of v.v. RKSV Boxtel wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke: secretaris v.v. RKSV Boxtel, Kiki Karssemakers
E-mail: info@RKSVBoxtel.nl

Klacht over de verwerking van persoonsgegevens
Klachten over verwerking van persoonsgegevens kunnen doorgegeven worden aan de secretaris van onze vereniging via email info@RKSVBoxtel.nl. Op grond van de AVG kan de klacht ook ingediend worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hiervoor kan direct contact opgenomen worden met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!