Nieuws

Verkopers Grote Clubactie

Gisteren, 18 januari 17:15  Wat hadden onze jongste leden hun best gedaan met de verkoop van de loten! Ze hebben met hard werken een prachtig bedrag voor onze mooie club binnen gehaald. meer »


Versoepelingen n.a.v. de persconferentie 14-01-2022

15 januari 10:45  Beste voetbalvrienden- en vriendinnen, Gisteravond is tijdens de persconferentie medegedeeld dat er weer meer ruimte is gekomen om te sporten. Alle leden mogen binnen de eigen vereniging trainen en onderlinge wedstrijden spelen. meer »


Sponsor van de week: AWL Goverde Stukadoorswerken

15 januari 10:15  AWL Goverde stukadoorswerken is een bekend Stukadoorsbedrijf uit Boxtel. Ben je op zoek naar een stukadoor met veel ervaring, dan ben je bij AWL Goverde Stukadoorswerken aan het juiste adres! Alain Goverde is al vele jaren sponsor van RKSV Boxtel. Bedankt voor de fijne samenwerking!meer »


FC Den Bosch Academy bij RKSV Boxtel

14 januari 7:30  Ben je tussen de 7 t/m 12 jaar oud en wil jij graag voetballen op de FC Den Bosch Academy? Speel jij bij RKSV Boxtel? Dan is de FC Den Bosch Academy lekker dichtbij huis!meer »


Aangepaste trainingsschema's n.a.v. de versoepelingen van de maatregelen

5 januari 18:45  Beste voetbalvrienden- en vriendinnen, Vanaf dinsdag 11 januari aanstaande mag er buiten gesport worden tot 20.00 uur. Dit geldt voor jongeren tot en met 17 jaar. We hebben aangepaste trainingsschema's gemaakt voor de even en oneven weken. Zo hebben alle jeugdteams de mogelijkheid om te trainen. De starttijden zijn mogelijk anders dan wat je gewend was. De reden daarvoor is dat we om 20.00 uur uiterlijk klaar moeten zijn. meer »


Contracten Frank van Oers en John van den Langenberg verlengd

5 januari 18:30  Op voordracht van de technische commissie van RKSV Boxtel heeft het bestuur besloten de contracten met hoofdtrainer Frank van Oers en assistent-trainer John van den Langenberg te verlengen voor het seizoen 2022-2023.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!