Nieuws

RKSV Boxtel organiseert uniek Oranjefestival!

10 april 8:30  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven onze vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert RKSV Boxtel op zaterdag 5 juni een uniek Oranjefestival op Sportpark Munsel.meer »


Sponsor van de week: Vilé Voegwerken

8 april 17:00  Bent u op zoek naar een voeger in Boxtel en omgeving voor voegen en gevelrenovatie? Vilé Voegwerken is de voeger voor professionele voegen en hoogwaardig gevelrenovatie. De voegers van Vilé Voegwerken uit Boxtel staan voor vakmanschap en passie voor het vak. Kijk voor meer informatie op de website (https://www.vilevoegwerken.nl/) of Facebook pagina (https://www.facebook.com/vilevoegwerken) Mike Vilé is al vele jaren aan RKSV Boxtel verbonden als lid en sponsor. RKSV Boxtel bedankt Vilé Voegwerken voor de prettige samenwerking. meer »


Alle trainingen vandaag (woensdag 7 april) afgelast

7 april 13:00  Vanwege het weer en de gesteldheid van de velden zijn de trainingen voor vanavond afgelast.


Maandag 5 april: sportpark gesloten

1 april 18:45  Op maandag 5 april (2e paasdag) vinden er geen activiteiten plaats en is het sportpark gesloten.


TRAININGEN

28 maart 12:45  Met ingang van woensdag 31 maart 2021 gaat de avondklok van 21.00 uur naar 22.00 uur. Dat betekent dat wij weer terug gaan naar de normale trainingsschema's geldende in de even en oneven weken die gepubliceerd zijn op de website.meer »


Ligt jouw (fiets)sleutel hierbij?

26 maart 18:15  Op te halen bij de terreinmeester.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!