Boxtel verslaat PSV - RKSV Boxtel

Boxtel verslaat PSV

Boxtel JO11-1

5 - 3

PSV JO11-3

Competitie

Hoofdklasse (4e fase) 01

Datum

1 april 2023 10:15

Scheidsrechter

T.P. Potters

Accommodatie

Sportpark Munsel
De Aanloop 29
5283TW
BOXTEL
tel. 0411-674974

Op zaterdag 1 april speelden de jongens van JO11-1 tegen de JO11-3 van PSV. Met wat spanning in de benen begon Boxtel wat zenuwachtig. PSV daarentegen speelde meteen zoals je verwacht, met mooi en verzorgd voetbal. Dat resulteerde ook met een goed lopende aanval vanuit achter tot de 0-1 voor PSV.

Na die goal gooide Boxtel de schroom van zich af en kwamen ze meer in de duels. PSV wilde graag opbouwen maar door het goed druk zetten van Boxtel gaf dat soms problemen. Daar kwam uiteindelijk ook de 1-1 van Boxtel uit voort. Joeri kopte de bal netjes achter de lange keeper van PSV.

Na de eerste pauze scoorde Boxtel ook vrij snel de 2-1. Jason werd mooi diep gestuurd aan de rechterkant en schoot onberispelijk binnen. PSV deed er nog een tandje bij en hun nummer 10, de beste aan de kant van PSV, was overal te vinden. Doordat PSV even uit positie was kon Boxtel Abe mooi vrij spelen en die schoot prachtig de 3-1 binnen. Mede door een sterk spelende verdediging en heel goed keeperswerk van Vince bleef het tot de tweede pauze 3-1 voor Boxtel. Na de rust kon PSV steeds makkelijker de vrije man vinden en dat resulteerde ook in de 3-2 én de 3-3.

Periode vier van de wedstrijd was het spannendst, met aan beide kanten kansen. Met nog een minuut of 8 te spelen scoorde Boxtel via een voorzet, die goed werd afgemaakt door Kyan. PSV deed er nog van alles aan om de gelijkmaker te scoren maar ze maakten een fout in de opbouw waardoor Abe de bal ontfutselde van een tegenspeler en op goal schoot. De keeper van PSV kon de bal net niet goed verwerken zodat Abe met zijn eigen rebound de 5-3 binnen kon tikken. Dat was voor PSV wel een tik. Ze probeerde het nog wel maar Boxtel kon het, dankzij 100 % werklust, tot het eindsignaal volhouden. Onder toeziend oog van de vele toeschouwers liepen de boys van JO11-1 vol trots van het veld naar de kleedkamer.

Kom op 15 april om 10.15 uur deze toppers weer aanmoedigen. De jongens mogen dan thuis aantreden tegen Woenselse boys.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!